CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Πρόσκληση σε συναυλία

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι
Με την επιστολή μας αυτή είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι το Μουσικό Σχολείο Πατρών, στα πλαίσια της αδελφοποίησης του με το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας, θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία το Σάββατο 21 Μαρτίου 2009, στις 8:00 το βράδυ, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Πατρών, στην περιοχή Κουκούλι.
Στη συναυλία αυτή, (η πρώτη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 9-2-2009 στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας) θα παρουσιασθεί, από μεν το Μουσικό Σχολείο Πατρών ένα αφιέρωμα στο μεγάλο Κερκυραίο Μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κατσαρό, ενώ το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας θα παρουσιάσει έργα Επτανησίων Συνθετών.
Στη συναυλία αυτή τα έργα που θα ακουσθούν θα τα αποδώσει η Συμφωνική Μαντολινάτα του Μουσικού Σχολείου Πατρών και του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας. Επίσης θα εμφανισθούν οι χορωδίες μεικτών φωνών των δύο Μουσικών Σχολείων καθώς και η Μικτή Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για τους μαθητές και τις μαθήτριες των δύο Μουσικών Σχολείων καθώς και του Εκπαιδευτικούς τους Προσωπικού.
Η Διεύθυνση Ο Σύλλογος των Εκπ/κων Οι μαθητικές κοινότητες